نمایش منوی کناری

نقش عصاره قارچ شیتک در درمان HPV

تهران-ایرنا- یک تحقیق جدید که در آمریکا انجام شده نشان داده است که یک عصاره یافت شده در قارچ های ژاپنی در پیشگیری از ابتلا به سرطان های مرتبط با اچ.پی.وی نقش دارد.

به گزارش ایرنا از هلث، ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) ، یک عفونت مشترک و به شدت مسری است که بر پوست و غشاهای مرطوب بدن به عنوان مثال، در دهانه رحم، دهان و گلو اثر می گذارد.

اچ.پی.وی از طریق تماس جنسی گسترش می یابد و باعث ابتلا به سرطان گلو، سرطان گردن رحم در زنان و سرطان مردان می شود.

قارچ های شیتک قرن ها است که به صورت دارویی برای شرق آسیا مورد استفاده قرار گرفته اند.

این قارچ ها حاوی یک ماده شیمیایی منحصر به فرد به نام AHCC بوده که مخلوطی از آمینو اسیدها، پلی ساکاریدها و مواد معدنی است.

این تحقیق جدید نشان می دهد که عصاره ای کشف شده از قارچ شیتک (Shiitake) می تواند در پیشگیری از ابتلا به سرطان هایی که ویروس اچ.پی.وی عامل آنها است کمک کند.

آنها می گویند: این قارچ ژاپنی می تواند درمان قطعی برای از بین بردن ویروسی باشد که عامل سرطان دهانه رحم است.

اکنون هیچ دارو یا مکمل غذایی وجود ندارد که بتواند اچ.پی.وی را درمان کند؛ ویروسی که عامل ۹۹ درصد از موارد سرطان دهانه رحم است.

در این مطالعه به ۱۰ زن مبتلا به ویروس اچ.پی.وی برای مدت شش ماه هر روز یک مرتبه از عصاره این قارچ داده شده است که از این تعداد ۸ نفر از آنها به درمان پاسخ دادند.

اکنون این درمان آزمایشی آماده است تا به طور گسترده و برای تعداد زیادی از بیماران عرضه شود.

پروفسور «جودیث اسمیت» از دانشگاه تگزاس می گوید: نتایج بسیار دلگرم کننده بود؛ طبق محاسبه ما، یک دوره درمانی سه ماهه و در برخی موارد شش ماهه لازم است.

وی افزود: AHCC یک مکمل غذایی است و هیچ نوع عوارض جانبی و یا دیگر مزایای تعدیل بر سیستم ایمنی بدن ندارد.

تحقیقات قبلی نشان داده اند که AHCC سطح ایمنی بدن را با افزایش تعداد سلول هایی که به دفاع بدن در برابر عفونت و جلوگیری از رشد تومور کمک می کنند، بالا می برد.


سوال پزشکی دارید ؟!؟


سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل


 برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر سحر یکشنبه ۲۲ دی ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من ۳۲ سال دارم که ۲ ساله با یکی رابطه دارم که الان ۵ ماه متوجه شدم که پارتنرم زگیل تناسلی داره ۳ تا رگیل در ناحیه تناسلی....
    ۲ماه پیش ازمایش پاپ اسمیر دادم و معاینه شدم که جواب خدارو شکر منفی بود ...
    فقط عفونت قارچی کاندیا داشتم که با دارو خوب شد..
    بعد از خوب شدن تا الان ۲ بار رابطه داشتم که هر ۱۵ روزی بود و با کاندوم ....
    اما پارتنرم هیچ اقدامی برای از بین بردنش نکرده
    فقط واکسن مرحله اولو هر دو زدیم تا بهمن که ۲دومی باید بزنیم ....
    خواستم بدونم الان من امکان داره گرفته باشم ؟؟
    یا اینکه دفع کردم این ویروس ....؟؟
    واینکه رابطه و قطع کنم یا مشکلی پیش نمیاد ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۲ دی ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

      ابتلا که قطعا پیدا کرده اید ولی برخی افراد سیستم ایمنی شان نسبت به ویروس قوی است و آن را دفع می کنند. 

      ترجیحا رابطه نداشته باشید

  • تصویر کاربر بهار جمعه ۱۳ دی ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام دکتر من مبتلا به ویروس hpv هستم .میخواستم بدونم لباسشویی باعث انتقال ویروس به بقیه افراد خانواده نمیشه. بعد از اینکه من لباس زیرامو توی لباسشویی میشورم اگه بعد از لباسای من لباس بقیه اعضای خانواده شسته بشه ویروس نمیچسبه به لباسشون؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۳ دی ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام

      از این طریق منتقل نمیشه

       

  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۱۷ دی ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و عرض احترام
    آقای دکتر عزیز من دچار hpv 31,6,61 هستم
    فرزند ۹ ساله دارم که مواظب عدم انتقال هستم
    هفته پیش بابت سرماخوردگی فرزندم شیاف براش گذاشتم و قبل از گذاشتن با اب دهانم خیس کردم و بعد وارد کردم الان خیلی نگرانم که منتقل شده باشه بهش
    ممنون میشم جواب بهم بدید
    در حال حاضر پاورفیت و ایموبلند و قرص سیر میخورم بابت ایمنی بدنم
    میتونم همراه با اینا ahccهم بخورم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۷ دی ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض احترام
      آقای دکتر عزیز من دچار hpv 31,6,61 هستم
      فرزند ۹ ساله دارم که مواظب عدم انتقال هستم
      هفته پیش بابت سرماخوردگی فرزندم شیاف براش گذاشتم و قبل از گذاشتن با اب دهانم خیس کردم و بعد وارد کردم الان خیلی نگرانم که منتقل شده باشه بهش
      ممنون میشم جواب بهم بدید.............................از این طریق منتقل نمیشه
      در حال حاضر پاورفیت و ایموبلند و قرص سیر میخورم بابت ایمنی بدنم میتونم همراه با اینا ahccهم بخورم؟؟؟...........پاورفیت حاوی AHCC هست  ونیازی به مصرف هر دو دارو همزمان نیست

  • تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۱۱ دی ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    ببخشید اقای دکتر من چند وقت پیش چندتا دونه ی خیلی ریز زیر التم بود که بعد از سه هفته یکم رشد کرد ولی باز هم ریز بود هیچ سوزش و خارشی هم نداشت خیلی نگران بودم رفتم دکتر و لیزر کردم عکسش هم براتون فرستادم ایا بنظر شما این زگیل هست?
    خیلی ذهنمو درگیر کرده میترسم اگر زگیل باشه نامزدم هم بگیره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۱ دی ۹۸( 2 هفته پیش)
      سلام
      با توجه به اینکه کیفیت عکس مناسب و واضح نیست لذا نمی توانم قضاوتی داشته باشم.
  • تصویر کاربر میم جمعه ۶ دی ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید .
    حدود 1 ماهه متوجه شدم به زگیل تناسلی مبتلا شدم رفتم پاپ اسمیر دادم و با من تماس گرفتن که تغییرات سلولی داشتم باید برم مطب و چون پریود بودم هفته بعد قرار شد برم . آیا این تغییر سلولی حتما سرطان هست ؟ یا کولپوسکپی میکنن و ممکنه چیزی نباشه ؟ خیلی نگرانم 😔
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۶ دی ۹۸( 3 هفته پیش)
      سلام
      ممکنه چیزی نباشه
      تغییرات سلولی الزاما به معنی سرطان نبست
درحال دریافت اطلاعات

آدرس مطب

شرکت طراحی سایت پزشکی و سئو همیار سیستم
پرسش از دکتر