جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود.

مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

دکتر محمد جباری

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

 دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (47 امتیاز)

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 2روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

   برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 558 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترريالپسر 23 ساله مجرد هستم آلتم شدیدن به سمت پایین انحنا داره و جدیدا متوجه شدم!!!!!!باید چیگار کنم دارم دیوتنه می شم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      عکس آلت را از طریق همین سایت ارسال کنید تا بتوانم نظر بددهم
  • تصویر کاربر آرش جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر
    مضرات زگیل تناسلی برای آقایان چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      بعضی از انواع پر خطر ویروس می توانند استعداد تبدیل به بدخیمی داشته باشند
  • تصویر کاربر م.ن جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    سلام، من48 سال دارم جند سال است که به توصیه پزشکان مختلفی که رفتم جهت رابطه جنسی از قرصهای محرک استفاده میکنم در حال حاضر به حدی رسیدم که در حالت بیداری حتی با قرص هم تحریک نمی شوم وچند ماه است که با همسرم رابط نداشتم آیا میبایست از پرتز استفاده نمایم یا درمان طبیعی برای من وجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      ابتدا بایستی بررسی های تخصصی شوید تا مشخص شود که علت آن جسمی است یا روانی و دیگر اینکه به آمپول جواب می دهد یا خیر
  • تصویر کاربر فرشاد جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر...ایا دکتر ارولوژیست میتونه تشخیص بده که طرف دارای عادت خود ارضایی هست یانه؟واسه استخدامی نیروی انتظامی میخوام شنیدم اونا نگاه میکنند...میشه تخشیص داد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      خیر با معاینه نمی توان خودارضایی را تشخیص داد
  • تصویر کاربر بهروز سه شنبه ۲۷ تیر ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 114 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام ‌.من مدتی است درد بیضه چپ دارم همراه با بزرگ شدن هردو بیضه شغلم رانندگی با ماشین سنگین هست . برای این که خانم لوله مسدود رحمی دارند باید ای وف شوند دکتر از من آزمایش اسپرم گرفتند وگفتند شکست اسپرم دارم وبه من کپسول ال - کار نیتین 1000 دادند به همراه کپسول زینک پلاس 5 میلی و گفتند روزی یک عدد از هرکدام بخورم و به مدت دوماه تاشکست اسپرم من رفع شود ابتدا که این قرص ها رو شروع کردم هردو بیضه ام بزرگ شدن الان هم بیضه چپم به درد دارد عرض کردم شغلم هم رانندگی با ماشین سنگین هست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۷ تیر ۲( 7 ماه پیش)

      سلام

      این داروها باعث درد و بزرگی بیضه ها نمی شود ولی اگر درد و افزایش سایز بیضه ها را دارید توصیه می کنم سونوگرافی از بیضه ها انجام دهید.

درحال دریافت اطلاعات

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی

پرسش از دکتر