نمایش منوی کناری

میکروپنیس در کودکان

طول طبیعی آلت تناسلی در نوزادان بین ۲٫۸ تا ۴٫۲ سانتی متر است. اگر طول آلت تناسلی کمتر از این مقدار باشد به آن میکروپنیس میگوییم. در این مقاله به بررسی کوچکی اندام تناسلی یا میکروپنیس در کودکان میپردازیم و علائم، روش تشخیص و درمان آن را مطرح می کنیم.


میکروپنیس در کودکان

میکروپنیس در واقع همان کوچکی آلت تناسلی تعریف می شود. طول طبیعی آلت تناسلی نوزاد پسر بین ۲٫۸ تا ۴٫۲ سانتی متر (۱٫۱ – ۱٫۶ اینچ) و اندازه ی محیط آن معمولا ۰٫۹ تا ۱٫۳ سانتی متر (۰٫۳۵ تا ۰٫۵ اینچ) است. برای اندازه گیری آلت تناسلی، آن را کشیده و در این شرایط طول آلت را اندازه گیری می کنند. اگر طول آلت تناسلی کمتر از ۱٫۹ سانتی متر (۰٫۷۵ اینچ) باشد، به آن میکروپنیس می گویند.

میکروپنیس

عوامل ایجادکننده میکروپنیس در کودکان

میکروپنیس معمولا به دنبال یک اختلال هورمونی اتفاق می افتد. غیر طبیعی بودن سطح هورمون ها، سبب رشد غیرطبیعی اندام های جنسی می گردد. اختلالاتی مانند مشکلات غده ی هیپوفیز یا هیپوتالاموس می توانند باعث کوچکی آلت تناسلی شوند.

علائم میکروپنیس در کودکان

شایع ترین علامت میکروپنیس، اندازه ی آلت تناسلی کودک در حالت کشیده است اگر کمتر از ۱٫۹ سانتی متر باشد. برخی علائم به شکل شرایط دیگر ظاهر میشوند. برای تشخیص درست این بیماری، حتما به متخصص ارولوژی مراجعه کنید.

تشخیصمیکروپنیس در کودکان

پزشک در مورد علائم و تاریخچه ی بیماری کودک از شما سوال خواهد کرد. بهترین راه برای تشخیص، معاینه ی فیزیکی آلت تناسلی کودک شما است که شامل اندازه گیری دقیق آلت تناسلی کودک می باشد. همچنین ممکن است آزمایش خون یا دیگر آزمایش ها برای بررسی اختلالات هورمونی، تجویز شود.

بخوانید  اطلاعیه : تغییر آدرس مطب

میکروپنیس

درمان میکروپنیس در کودکان 

درمان کوچکی آلت تناسلی بستگی به علائم، سن و سلامت عمومی کودک دارد. بر این اساس جهت انجام دقیق روند درمان کودک به یکی از دو متخصص زیر می بایست مراجعه نماید:

فوق تخصص اورولوژی

کار این پزشک تمرکز بر مشکلات دستگاه ادراری و تناسلی مردانه در کودکان دارد.

فوق تخصص غدد

کار این متخصص در زمینه مشکلات هورمونی در کودکان است.

ممکن است هورمون درمانی برای بعضی از کودکان استفاده شود، که می تواند باعث رشد آلت تناسلی در کودکان شود. در بعضی موارد ممکن است کودک شما حتی نیاز به جراحی داشته باشد. حتما قبل از انتخاب هر نوع درمانی، با پزشکان کودک خود در مورد خطرات، مزایا و عوارض جانبی احتمالی صحبت کنید.

عوارض احتمالی میکروپنیس در کودکان 

در برخی موارد، کودک مبتلا به میکروپنیس ممکن است تعداد اسپرم کمی داشته باشد. این موضوع می تواند باعث ناباروری یا کاهش احتمال باروری شود.

 

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

 

میکروپنیس در کودکان
امتیاز دهید

سوال پزشکی دارید ؟!؟


سیستم پرسش و پاسخ

پیگیری سوال قبل


ثبت سوال جدید

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۲۳:۱۵( 11 ماه پیش) مشاهده پرسش
    اقای دکتر ضمن سلام و عرض ادب و ارادت پیام دادم ازتون تشکر کنم با راهنمایی که شما کردین وضعیتم خیلی خیلی بهتر شده تا جایی که دکتری که میرم متعجب شد و کاره من به بعضی جاها نکشید
    دکتر جان دس بوستون هستم و خدا خودش عوض بده ما دوریم و دستمون ازتون کوتاه ولی بینهایت ازتون سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ ۲۳:۱۱( 11 ماه پیش)
      سلام
      خوشحام که شرایط بهتری دارید انشاالله که همیشه سلامت و برقرار باشید
  • تصویر کاربر خوزستان شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ ۱۳:۴۹( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    جناب دکتر جباری عزیز
    بنده ۷ ماه پیش خدمت شما لیزر درمانی کردم و تا الان عود نداشتم . ضمن تشکر و سپاس از مهارت و تجربه بالا که ستودنی است .
    بروی تنه آلت دانه های هست که با کشیدن پوست مشخص میشه و از آنها مو میروید . آیا اینها زگیل هستند؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ ۱۸:۳۳( 1 سال پیش)
      سلام
      خوشحالم از اينكه عود نداشته ايد اين ضايعات كه در عكس هستند غدد سباسه بوده و مشكلي هم ايجاد نمي كنند
    2. تصویر کاربر خوزستان شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ ۱۸:۴۷( 1 سال پیش)
      ممنونن از پاسختون دکتر
      اگر تا یکسال بعد از درمان عود نداشته باشم میتوان امیدوار بود؟
      سپاسگذارم
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ ۲۱:۴۲( 1 سال پیش)
      گرچه نمي توان قطعي گفت ولي درركل هر چه از زمان عدم عود بگذرد احتمال بهبودي بيشتر مي شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فرشاد چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۸:۲۱( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    ممنونم آقای دکتر از سایت بسیار خوبتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ ۱۴:۴۴( 1 سال پیش)
      سلامت باشيد
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۵ ۲۲:۱۸( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    اینجانب بر خودم واجب میدانم که مراتب تشکر و سپاس خاضعانه خود را نسبت به حس مسئولیت پذیری و زحمات بی دریغ جناب آقای دکتر جباری در خصوص بیماران به جای آورم. از خداوند متعال برای حضرت عالی طول عمر با عزت و همراه با سلامتی آرزو دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۵ ۲۲:۲۷( 1 سال پیش)
      از لطف شما سپاسگزارم
  • تصویر کاربر عليرضا دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۵( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر من چند هفته پيش ٣تاً زيگيل تناسليو كرايو كردم ١كيشون كه بزرگتر بود خوب نشد خيليم سخت بود زخم زياد درد هنوزم زخما خوب نشدن پشيمونم از كرايو اصلا اونجوري كه ميگن خوب نيست بدترين روشه الان ميتونم اون يدونرو ليزر كنم و اينكه هزينه ليزر يه زيگيل چقدره مرسي
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۲۰( 1 سال پیش)
      سلام
      بله می توانید لیزر کنید هزینه خیلی زیاد نیست و بعد از رویت قابل تعیین است

آدرس مطب

طراحی سایت پزشکی با همیارسیستم
پرسش از دکتر