اکومیا، جدیدترین و قویترین داروی گیاهی برای زود انزالی

در این مقاله مطالعه می کنید:

آیا داروی گیاهی برای زود انزالی در مردان مفید است؟ برخی داروهای گیاهی در این زمینه موثر هستند مانند: تونکات علی با نام علمی Eurycoma longifolia، جینسنگ و خارخاسک یا Tribulus. گیاهان دارویی که به‌عنوان آزاد‌ کننده تستوسترون عمل می‌کنند، ارزش زیادی مخصوصا برای افرادی که مبتلا به آندروپوز باشند، دارند.

برخی از داروها و گیاهان دارویی مانند جینسینگ، انرژی‌زا هستند و به رفع خستگی و ضعف مردان، کمک می کنند. جینسینگ شاخ گوزن حاوی فاکتورهای رشد است و مصرف آن به بهبود نعوظ شبانه در مردان کمک می کند. بر اساس تحقیقات ژورنال TAU قویترین داروی گیاهی برای درمان ناتوانی جنسی و رفع خستگی، گیاه اوکومیا Eucomnia ulmoides است.

در ادامه برخی از داروهای گیاهی برای زود انزالی را معرفی می کنیم. توجه داشته باشید که درمان های گیاهی نمیتوانند جایگزین دارو و روش های علمی باشند.

درمان زود انزالی با مصرف انار

آب و عصاره این میوه سرشار از مواد مغذی است. اسپینوزا می گوید که این میوه می تواند باعث اتساع عروق و كاهش خونرسانی بافتی شود و درواقع اثر چندانی بر اختلال نعوظ ندارد. با این حال استفاده از این میوه و بهره مندی از تمام مزایای آن توصیه می شود.

درمان زود انزالی با مصرف انار

 جینسنگ داروی گیاهی برای زود انزالی

جینسنگ از جمله گیاهان دارویی است که به طور گسترده ای در درمان ED مورد استفاده قرار می گیرد اما مطالعات هنوز به چگونگی این امر پی نبرده اند. یكی از مزایای این گیاه نسبت به سایرین بی ضرر بودن آن است.

آرژنین و درمان زودانزالی در مردان

این ماده كه به طور طبیعی در غذا یافت می شود، رگ های خونی را شل كرده و در درمان مشکلات قلبی از آن استفاده می شود. پزشکان احتمال می دهند كه آرژنین گردش خون به آلت تناسلی را افزایش می دهد، در حالیكه اسپینوزا(مدیر مركز تخصصی اورولوژی در آمریكا) آن را توصیه نمی کند، زیرا كه بدن آن را به سرعت متابولیزه می کند. وی توصیه می کند که L-citrulline را به جای این ماده مصرف کنید زیرا که به بدن شما برای ساخت آرژنین بیشتر كمك می كند. اما، توجه داشته باشید كه این دارو نیز در دوزهای بالا می تواند فشار خون شما را کاهش دهد.

درمان زود انزالی با مصرف مکمل روی

روی نه تنها از رشد سلول حمایت می کند، بلکه ماده ی معدنی ضروریست که به تولید تستسترون، همچنین افزایش میل جنسی و افزایش انرژی شما کمک میکند. یک منبع معتبر رابطه ی بین کمبود روی بدن و اختلال عملکرد جنسی را تایید کرده است. مصرف روزانه روی میتواند مشکل انزال زود رس شما را به مرور زمان رفع کند. از جمله مواد غذایی حاوی روی می توان به:

  • صدف
  • دانه کدو تنبل
  • دانه های سویا
  • اسفناج
  • غلات جوانه گندم
  • بادام ها
  • لوبیا
  • نخود
  • دانه کنجد
  • گوشت بره
  • شکلات تلخ
  • سیر
  • نخود فرنگی

استفاده روزانه از مولتی ویتامین ها

استفاده از مکمل های مولتی ویتامین، داشتن یك رژیم غذایی سالم و ورزش كردن می توانند عملكرد جنسی را تقویت كنند. مکمل 5HTP (هیدروكسی تریپتوفان) را روزانه مصرف کنید. 5HTP یک ماده غذایی طبیعی بوده که سلامت جنسی و تولید سروتونین را برعهده دارد و شما می توانید آن را در بسیاری از فروشگاه های بهداشتی و داروخانه ها پیدا کنید.

هنگامی که شما با نارسایی نعوظ (ED) زندگی می کنید، برای بازگرداندن زندگی جنسی خود به حالت اولیه هر كاری خواهید كرد. خوردن بعضی ریشه ها مانند جین سنگ،نوشیدن آبمیوه های مخصوص از جمله آب انار و روش های طب سوزنی می توانند برخی از اقدامات شما باشند.

اما آیا واقعا این روش ها جواب می دهند؟ 

یكسری جایگزین های طبیعی برای داروهای ED هستند كه به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرند.هریك از این جایگزین ها دارای مزایا و معایب خاص خود هستند.

طب سوزنی

گفته می شود كه این روش سنتی چینی به افزایش جریان خون کمک كرده و غالباً برای درمان سردردهای مزمن و كمردرد از آن استفاده می شود اما در بعضی از مردان مبتلا به اختلال نعوظ طب سوزنی تاثیر زیادی در درمان آنها داشته است.

DHEA

هورمون هایی هستند که در بدن شما به تستوسترون تبدیل می شوند و تا حدی می توانند در بعضی موارد به درمان مبتلایان ED كمك كنند. پایین بودن سطح تستوسترون خون شما،می تواند نقش مهمی در ایجاد اختلالات نعوظ شما داشته باشد؛ اما اگر طبیعی است، ساخت تستوسترون بیشتر به شما کمک نخواهد كرد.

درمان زود انزالی با رفتار درمانی

رفتار درمانی: شامل روش توقف – شروع (stop-start technique) و روش فشار دادن سر آلت (squeeze technique) این دو روش بر پرت کردن حواس و کاهش تحریک و هیجان تمرکز دارد که ممکن است از رضایت مندی جنسی بکاهد. هدف اصلی درمان جنسی – روانی مرسوم برای زود انزالی، کمک به مردان برای شناسایی حس بر حذردارنده انزال و ارگاسم و اقدام در جهت بهبود کنترل فرد توسط خودش می باشد.

 درمان دارویی انزال زودرس

درمان دارویی خوراکی که شامل موارد زیر می باشد:

  • کلومیپرامین
  • داروهایی که در پزشکی به SSRI معروف هستند و شامل پاروکستین، سرترالین، فلوکستین و سیتالوپرام می باشد. شایع ترین عوارض استفاده کوتاه مدت این گروه از داروها شامل: خمیازه، تهوع خفیف، عرق کردن بیش از حد، خستگی، و تغییر در عملکرد روده و شایع ترین عارضه مصرف طولانی مدت آن ها کاهش تراکم استخوان می باشد. عوارض جنسی آن شامل کاهش میل جنسی و سفتی نعوظ می باشد. در صورت مصرف طولانی مدت این دارو ها، نباید به طور ناگهانی آن ها را قطع کرد بلکه باید در طی زمان 2 تا 4 هفته قطع نمود. از دیگر داروهای این گروه داپوکستین می باشد.
  • ترامادول: یک مسکن مخدر صناعی می باشد.
  • درمان های موضعی مانند پماد لیدوکائین می باشد.
  • تزریق داخل جسم غاری که برای موارد مقاوم به درمان پیشنهاد می شود.
  • درمان جراحی

انزال زودرس چیست؟

درمان زودانزالی

 آقای شاپیرو در سال 1943 انزال زودرس را برای اولین بار در بیش از 1000 مرد تعریف کرد. از آن زمان، تعریف انزال زودرس همیشه مورد بحث پزشکان و محققین این امر بوده است و تعاریف ارائه شده همیشه مورد توافق همه نبوده است. نکته ای که باید مد نظر باشد آن است که در تعریف انزال زودرس بایستی عوامل متعددی مانند زمان، میزان کنترل بر انزال، آشفتگی مرد و شریک جنسی وی، کاهش رضایت جنسی و دشواری در روابط را دخیل دانست. در زیر به تعریف انزال زودرس توسط مجامع علمی مختلف می پردازیم:

تعریف انزال زودرس توسط انجمن بین المللی طب جنسی (ISSM)

بر اساس این تعریف انزال زودرس سه جزء دارد:

  1. انزالی که همیشه یا تقریبا همیشه قبل از دخول یا طی حدود یک دقیقه بعد از ورود آلت تناسلی به داخل مهبل رخ می دهد.
  2. ناتوانی در به تاخیر انداختن انزال در همه یا تقریبا همه موارد ورود آلت تناسلی به داخل مهبل.
  3. پی آمدهای فردی منفی مانند پریشانی، رنجش، نا امیدی، و/یا پرهیز در صمیمیت در روابط جنسی.

تعریف سازمان بهداشت جهانی (WHO)

  • ناتوانی در به تاخیر انداختن انزال، ناتوانی در لذت بردن از عشق ورزی، انزال قبل یا بلافاصله بعد از شروع مقاربت (15 ثانیه)

تعریف انجمن ارولوژی آمریکا (AUA)

  • وقوع انزال زودتر از زمانی که مطلوب فرد می باشد، انزال قبل یا مدت کوتاهی بعد از دخول، با عث ایجاد پریشانی در فرد یا هردو نفر شود.

تعریف انجمن ارولوژی اروپا (EAU)

  • ناتوانی در کنترل انزال به مدت کافی قبل از دخول در مهبل

تعریف انجمن روانپزشکی آمریکا (APA)

  • انزال پایدار یا راجعه، که با حداقل تحریک جنسی ایجاد شود، قبل یا مدت کوتاهی بعد از دخول، و قبل از آن که فرد بخواهد.

تعریف آقایان مسترز و جانسون

  • ناتوانی در کنترل انزال به مدت کافی در طول مقاربت، ناتوانی در ارضای شریک جنسی در حداقل 50% موارد مقاربت ها.

انواع انزال زودرس

-مادام العمر

 انزال زورد رسی که در همه یا تقریبا همه موارد مقاربت رخ دهد، با همه یا تقریبا همه شرکای جنسی، در اکثر موارد کمتر از یک دقیقه باشد، در تمام طول عمر ثابت باشد.

-اکتسابی

 انزال سریع که گاهی اوقات رخ دهد، قبل از وقوع انزال زودرس فرد انزال نرمال داشته باشد، اغلب منشا مشکل مشخص باشد (منشا جسمی یا روانی باشد).

-تغییرات طبیعی

 انزال سریع که نا منظم و ناپایدار باشد.

شیوع انزال زودرس

بر اساس تحقیقات به عمل آمده در کشورهای مختلف بر اساس خود اظهاری مردان، متوسط زمان انزال از 7 تا 14 دقیقه متفاوت بوده است. این میزان به شدت وابسته به جغرافیای محل زندگی بود به طور که در آلمان کوتاه تر (7 دقیقه)، در آمریکا طولاانی تر (14 دقیقه) و در کشورهای انگلستان، فرانسه، و ایتالیا متوسط (10 دقیقه) بود.

مردانی که دچار زود انزالی می شوند از یک سو احساس شرمندگی و خجالت کرده و عزت نفس پائینی دارند و از سوی دیگر می تواند روی روابطشان با شریک جنسی خود اثر بگذارد.

اگر چه توافق کلی وجود ندارد ولی علل زیر را در بروز انزال زودرس دخیل می دانند:

  1. علل ژنتیکی
  2. علل روانی
  3. اختلالات هورمونی
  4. تغییرات حسی آلت تناسلی
  5. پروستاتیت مزمن

همانطور که در ابتدا هم گفته شد این علل هنوز کاملا به اثبات نرسیده است و اکثرا در حد فرضیه است.

شاید دوست داشته باشید بحوانید:

درمان سرطان پروستات

سرطان پروستات چیست؟

علائم، تشخیص و درمان واریکوسل

اندازه آلت تناسلی مردان بر حسب سن

زگیل تناسلی چیست؟

عوارض و درمان ناتوانی جنسی

علل بیضه های کوچک در مردان چیست؟

علل زود انزالی

زود انزالی علل فیزیکی، شیمیایی و عاطفی یا روانی دارد.

مشکلات فیزیکی و شیمیایی عبارتند از:

  • ابتلا به اختلال نعوظ به صورت ضمنی
  • مشکل هورمونی در میزان اکسی توسین که در عملکرد جنسی مردان نقش دارد. میزان هورمون های دیگری نیز روی عملکرد جنسی تأثیر دارند که عبارتند از: هورمون لوتئینیزه کننده (LH)، پرولاکتین و هورمون محرک تیروئید (TSH).
  • پایین بودن سطح سروتونین یا دوپامین؛ دو ماده ی شیمیایی در مغز که در میل و هیجان جنسی دخیل هستند.
  • آلت تناسلی ای که نسبت به تحریک، بسیار حساس است.

علل عاطفی یا روانی عبارتند از:

  • اضطراب عملکرد؛ می تواند ناشی از نگرانی در مورد رابطه داشتن با فرد جدید، اضطراب برای برقراری رابطه ی جنسی پس از مدتی طولانی، کمبود اعتماد به نفس، احساس گناه، داشتن هیجان یا تحریک بیش از اندازه و یا دلایل دیگر باشد.
  • استرس
  • مشکلات مربوط به رابطه ی عاطفی
  • افسردگی

آیا زود انزالی علائم دیگری هم دارد؟

خیر. تنها نشانه ی زود انزالی خود مشکل (یعنی همان انزال زودرس) است.

 دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (97 امتیاز)

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 2روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

   برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    سلا آقای دکتر
    من وهمسرم دردوره عقدهستیم البته درحالت نوازش انزال صورت نمی گیره اما درحالت خوابیده ازروی لباس برای من رخ می ده به صورت غیرارادی راهنمایی بفرماییدسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۹( 3 سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر سجاد یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید خدمت آقا دکتر من نزدیک به ۵سال هست ک ازدواج کردم ومشکل زودانزالی زیر یک دقیقه هستم و سوال من این هست که هنگام خوابیدن هر دو یا سه شب در خواب خود به خود ارضاع میشم آیا این مشکلم دارو خواصی داره یا باید به دکتر خواصی مراجعه کنم.ممنون میشم راهنمای کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۹( 3 سال پیش)

      سلام

      برای احتلام شبانه و زودانزالی میتونید نصف قرص سرترالین ۵۰ روزانه و قرص کامل. روزایی که نزدیکی دارید استفاده کنید

  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر وقتتون بخیر من ۴۰ سالمه و ۵ سال ازدواج کردم و مشکل زود انزالی دارم در حین سکس زیر یک دقیقه انزال میشم دستور بفرمائید چه قرصی استفاده کنم و دستور مصرف رو هم بفرمائید پیام کنید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۹( 3 سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر مهدى سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 219 مشاهده پرسش
    باسلام چند وقتى است كه سر آلت برجستگى هاى به رنگ قهوه اى كم وپرنگ مشاهده كردم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۹( 3 سال پیش)

      سلام

      بهتره نمونه برداری شود تا ماهیت آن مشخص گردد.

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترباآرزوی سلامتی دراین اوضاع کرونایی.شرمنده میخواستم راجع به درمان مشکل زود انزالی خودم بپرسم که زیر یک دقیقه انزال انجام میشود و این کار موجب سردی بین همسرم شده لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم.ضمناممنون میشم بفرماییدباتوجه به پاسخ سوال دوستان بنده از چه قرصی استفاده کنم که رضایتمندی بیشتری داشته باشد.باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۹( 3 سال پیش)

      سلام

      داپوکستین 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی

درحال دریافت اطلاعات

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی

پرسش از دکتر