لیست پرسش ها

آخرین ویرایش: ۱۳۹۷/۱۰/۱۱
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۴ دی ۹۳( 4 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید حضور محترمتون آقای دکتر
    نوزادی 2 ماه و 15 روزه دارم که پزشک تشخیص هیدروسل داده البته با سونوگرافی. میخواستم ببینم کی و چه زمانی برای ختنه شاقدام کنیم بهتر.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۴ دی ۹۳( 4 سال پیش)
      سلام
      ابتدا بایستی هیدروسل برطرف شود بعد ختنه کرد البته همزمان میشه عمل کرد در اینصورت یکسالگی بهتر است
  • تصویر کاربر ع پنجشنبه ۴ دی ۹۳( 4 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب دکتر وقت بخیر .جناب دکتر مشکل من خم بودن التم به سمت پایین در حالت نعوظ هستش و اینکه طول الت 17 سانتی متر که با دست بگیرم صاف میشود ورها کنم باز الت به حالت خمیده و رو به پایین بر میگردد راه درمان چیست.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۴ دی ۹۳( 4 سال پیش)
      سلام
      خمیدگی های شدید بایستی با جراحی برطرف شود موارد خفیف نیازی به درمان ندارند.
  • تصویر کاربر کورش چهارشنبه ۳ دی ۹۳( 4 سال پیش) مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام، خسته نباشید؛
    من حدود 4 یا 5 سال پیش متوجه تورم بیضه چپ خود شدم و همان زمان به پزشک مراجعه کردم و پس از معاینه و سونوگرافی دکتر به من گفت که مشکل خاصی نیست و مایع درون بیضه جمع شده و داروهایی تجویز کرد و گفت که به مرور زمان مشکل رفع میشود. و حتی اسم بیماری را به ما نگفت ولی با توجه به مشخصات حدس میزنم که هیدروسل باشد.
    حال پس از گذشت حدود 4 سال هنوز بیضه چپ من فرقی نکرده و همچنان بزرگتر از سمت راست است البته نه خیلی و مشکلی هم برایم ایجاد نمیکند و دردی هم ندارد...
    نیازمند راهنمایی شما هستم و اینکه آیا این بیماری ممکن است برای تولید مثل مشکل ایجاد کرده و بر روی کیفیت یا کمیت اسپرم تاثیر بگذارد؟
    منتظر راهنمایی سودمند شما هستم... با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۳ دی ۹۳( 4 سال پیش)
      سلام
      اگر هیدروسل باشد تاثیری روی باروری و اسپرم ندارد
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۴ دی ۹۳( 4 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    جناب دکتر آلت تناسلی بنده در حالت خوابیده و عادی بسیار کوچک و نرم بوده و گاهی تا 3 سانتیمتر هم میرسد و در حالت نعوذ از قسمت وسط دارای انحناء می باشد، من میخواستم بدونم که این مورد شامل درمانی که شما در صفحه ذکر کردید میشه یا نه و آیا اصلا نیازی به عمل هست؟ و با دستگاههای کشنده امکان اصلاح بدون عمل وجود داره یا نه؟
    در ضمن سوال دیگه اینه که اگر پاسخ شما مثبت جهت درمان هزینه درمان چقدر هست من دانشجوی ساکن اروپا هستم ودسترسی ندارم به مطب شما تا زمانی که برگردم.
    با سپاس
    عکس رو هم به ضمیمه ایمیل ارسال کردم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۳ دی ۹۳( 4 سال پیش)
      سلام
      اگر در سکس مشکلی خود یا شریک جنسی تان ندارد نیاز به درمان نیست. در ضمن سایزش خوبه
    2. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۴ دی ۹۳( 4 سال پیش)
      جناب دکتر آیا دستگاههای کشنده تاثیری در اصلاح انحناء آلت دارند یا نه؟ و اینکه عوارضی هم داره استفاده از این دستگاهها به این منظور؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۴ دی ۹۳( 4 سال پیش)
      تاثیر ندارد. اگر بیش از حد کشیده نشود و بیش از حد استفاده نشود مشکلی ایجاد نمی کند
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۴ دی ۹۳( 4 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من شانزده سالم و اضافه وزن دارم ولی برای این کار خیلی تلاش کردم اما نشده که لاغر شوم التم 13سانتیمتر است در حالت نعوظ و نگرانم که اضافه وزنم باعث رشد نکردنش نشده باشه همچنین بیضه های دو و نیم سانته مشکلی نیست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۴ دی ۹۳( 4 سال پیش)
      سلام
      در حال حاضر همه چیز طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید.

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید

آدرس مطب

طراحی سایت پزشکی با همیارسیستم