لیست پرسش ها

آخرین ویرایش: ۱۳۹۷/۰۷/۲۴
  • تصویر کاربر فهیمه دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ ۱۱:۰۵( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر، عرض خسته نباشید خدمت استاد گرامی، من از شاگرادان کوچک شما، پزشک عمومی هستم، سه ماهه که ازدواج کردم و اخیرا متوجه زگیل تناسی همسرم شدم، طی مراجعه به متحصص پوست گفتن که باید لیزر بشن، آیا مرحله اول درمانی لیزر رو صلاح میدونین(3-4 تا ضایعه ی در حد 1-2 mm) و اینکه من شحصا برای خودم چه اقداماتی باید انجام بدم؟ الان میتونم واکسن hpv هم دریافت کنم یا نه؟
    این قضیه بسیار برای من نگران کننده و از جهت روحی مخرب هستش
    ممنون میشم راهنمایی های لازم رو بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ ۱۰:۰۲( 6 ماه پیش)
      سلام
      ابتدا اگر می توانید عکس از ضایعات بفرستید.
      لیزر در کل روش مناسبی است ولی برای ضایعات کوچک از کرایوتراپی یا کرم آلدرا ۵ درصد هم می توانند استفاده کنند.
      شما تست پاپ اسمیر و نیز HPV PCR انجام دهید.
      واکسن نقش پیشگیری دارد و در شرایط شما که ارتباط داشته اید و متاهل شاید خیلی اندیکاسیون نداشته باشد.
      نبایستی نگران باشید چون این بیماری غالبا خطرناک نیست و مشکلی برایتان ایجاد نمی کند.
    2. تصویر کاربر فهیمه دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ ۱۰:۵۰( 6 ماه پیش)
      سپاس
      عکس ها رو ارسال کردم خدمتتون
    3. تصویر کاربر فهیمه دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ ۱۰:۵۱( 6 ماه پیش)
      2
    4. تصویر کاربر فهیمه دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ ۱۰:۵۲( 6 ماه پیش)
      3
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ ۱۱:۰۵( 6 ماه پیش)
      تصور من این است که بجز عکس شماره ی یک بقیه ضایعات در عکس های شماره ۲ و ۳ زگیل نیستند.
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر آيدا دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۵۱( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام مجدد خدمت دكتر
    همسر من ٢ ضايعه خيلي كوچيك روي اندام تناسليش ظاهر شده و دكتر بعد از معاينه روش ليزر پيشنهاد داد
    دكتر سوال من اينه بين كرايو و ليزر شك دارم ازين جهت كه تو فضاي مجازي پخش شده كه حين ليزر گازي كه تو فضا پخش ميشه خطرناكه و سبب پخش ويروس به قسمت سالم پوست ميشه و يك جا تماس گرفتم گفتن با وكيوم دود ناشى از ليزر انجام ميدن آقا حقيقت داره و فرقي بين جايي كه با وكيوم و بدون وكيوم انجام ميدن هست ؟
    چون خودم ٣ سال پيش بعد از ليزر سري اول ٢ بعد ٢ تا ضايعه ظاهر شد كه باز ليزر كردم ممكنه براي گاز ناشي از ليزر باشه ؟
    شما هم بعد از برداشت داروي خوراكي براي پيشگيري از شيوع مجدد توصيه ميكنيد ؟
    در مردان نياز به تعيين نوع ويروس هست ؟
    براي خودم پاپ اسمير كافيه ؟
    و اينكه خودم ضايعه اي ندارم در حال حاضر آيا نياز به معاينه دهاني و معاينه مجاري ادرار هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۵۱( 6 ماه پیش)
      سلام
      دكتر سوال من اينه بين كرايو و ليزر شك دارم ازين جهت كه تو فضاي مجازي پخش شده كه حين ليزر گازي كه تو فضا پخش ميشه خطرناكه و سبب پخش ويروس به قسمت سالم پوست ميشه و يك جا تماس گرفتم گفتن با وكيوم دود ناشى از ليزر انجام ميدن آقا حقيقت داره؟..............خیر حقیقت نداره چون اگر چنین چیزی حقیقت داشت لیزر برای درمان زگیل تناسلی ممنوع می شد درصورتیکه در همه کتب علمی لیزر را یکی از روش های موثر در این بیماری می دانند و تاثیرش بهتر و سریع تر از کرایو می باشد ولی این دود برای تنفس می تواند مضر باشد لذا حتما بایستی از وکیوم استفاده شود. با استفاده از دستگاه وکیوم دیگر هیچ مشکلی بیمار را تهدید نمی کند
      چون خودم ٣ سال پيش بعد از ليزر سري اول ٢ بعد ٢ تا ضايعه ظاهر شد كه باز ليزر كردم ممكنه براي گاز ناشي از ليزر باشه ؟ ......خیر به هیچ وجه. همیشه امکان وجود ضایعات نهفته در پوست بظاهر سالم هست که ممکن است فعال شده و رشد کرده و بصورت زگیل مجددا خود را نشان دهند.
      شما هم بعد از برداشت داروي خوراكي براي پيشگيري از شيوع مجدد توصيه ميكنيد ؟........................بله حتما
      در مردان نياز به تعيين نوع ويروس هست ؟ ....................خیر
      براي خودم پاپ اسمير كافيه ؟.....................پاپ اسمیر و تست HPV PCR
      و اينكه خودم ضايعه اي ندارم در حال حاضر آيا نياز به معاينه دهاني و معاينه مجاري ادرار هست ؟..........................خیر
  • تصویر کاربر حامد دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ ۰۸:۲۵( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام ميخواستم بدونم كسي كه مبتلا به اين مريضي باشه ميتونه بچه دار بشه اگه بتونه باسه بچه مشكلي پيش نمياد ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ ۰۸:۲۵( 6 ماه پیش)
      سلام
      بله میتونه بچه دار بشه فقط توصیه میشه زایمان بصورت سزارین باشد
  • تصویر کاربر نوید دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۰۶( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید بنده آقا هستم و همسرم به تایپ های 16 و 66 دچاره و هر دو در حال درمان هستیم همسرم هیچ گونه علایم بالینی نداره و فقط بنده چندتا زگیل خیلی ریز داشتم که از بین بردم و هر دو در حال استفاده از کپسول ahcc هستیم تا 6 ماه روزی 3 گرم سوال بنده اینجاست که با توجه به اینکه های ریسکا در بیشتر مواقع علایم بالینی ندارند و همونطور که همیشه جنابعالی فرمودید بی علامتی نشانه رایج hpv هست طبق این فرمایش بعد از یه دوره خانومم ازمایش میدن و میشه به جواب ازمایششون استناد کرد اما با توجه به اینکه های ریسکا علایم ندارند و در آقایان هم آزمایش قابل استنادی نیست چطور باید مطمین بشم ویروس رو دفع کردم . با تشکر از پاسخگویی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۰۶( 6 ماه پیش)
      سلام
      اصولا در اقایان توصیه به ازمایش برای بررسی وجود یا عدم وجود بیماری نمی شود چون هم دقیق نیست و هم نتیجه آزمایش منجر به اقدام بیشتری در مردان نمی شود.
  • تصویر کاربر 09125528011 دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۲۹( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام.من 36 سالمه همسر و یه دختر دارم و المان زندگی میکنم.6 ماه پیش متوجه لکه های قهوهای پایین آلت تناسلی و روی بیضه ها شدم که کمی هم برجسته بودند. رفتم پیش دکتر.ایشون تشخیص زیگیل تناسلی دادن و لیزر کردند.الان هر ماه یکی دو تا پایین آلت تناسلی و روی بیضه میزنه .جوشهای برجسته قهوهای. با سرکه سیب بعد از چند روز از بین می رن ولی یه جای دیگه دوباره میزنه. سئوال من اینه که میگن این ویروس بعد از مدتی حدود دو سال خود به خود از بین میره. آیا حقیقت داره؟ حتی اگه از نوع 18 که پر خطر هست باشه از بین میره خودش؟ و اینکه از طریق شستشوی لباس من با خانواده باهم یا توالت فرنگی هم منتقل میشه یا خیر؟
    خیلی ممنون
    در ادامه همسرم هنوز نگرفته و مدام تحت نظر پزشک زنان و پاپ اسمیر هست. اگه به این ویروس مبتلا بشه برا زنان هم بعد از مدتی حدود دو سال از بین میره؟ اخه اینجا فقط میگن ورزش کن با تغذیه خوب. خودش خوب میشه.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۲۹( 6 ماه پیش)
      سلام
      سئوال من اینه که میگن این ویروس بعد از مدتی حدود دو سال خود به خود از بین میره. آیا حقیقت داره؟ ....................نه همیشه ولی در خیلی از موارد بله
      حتی اگه از نوع 18 که پر خطر هست باشه از بین میره خودش؟ ............در انواع پرخطر پاکسازی ویروس با تاخیر بیشتری صورت می گیرد
      و اینکه از طریق شستشوی لباس من با خانواده باهم یا توالت فرنگی هم منتقل میشه یا خیر؟................این روش ها، شیوه های معمول انتقال نیستند ولی بهتر است احتیاط کرد.
      در ادامه همسرم هنوز نگرفته و مدام تحت نظر پزشک زنان و پاپ اسمیر هست. اگه به این ویروس مبتلا بشه برا زنان هم بعد از مدتی حدود دو سال از بین میره؟............................بله
      خه اینجا فقط میگن ورزش کن با تغذیه خوب. خودش خوب میشه...........واقعیت اینه که داروی برای حذف ویروس وجود نداره لذا تقویت سیستم دفاعی تنها راه پاکسازی ویروس هست
درحال دریافت اطلاعات

نیاز به مشاوره داری ؟

دکتر محمدجباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری ، بیماریهای جنسی 

پاسخ می دهد

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید

آدرس مطب

طراحی سایت پزشکی با همیارسیستم