لیست پرسش ها

آخرین ویرایش: ۱۳۹۸/۰۲/۰۵
  • تصویر کاربر نوری شنبه ۱۷ اسفند ۹۲( 5 سال پیش) مشاهده پرسش
    من چند وقتی هست که زگیل تناسلیم درمان شده . چطور میتونم اطمینان پیدا کنم درمانم کامل شده ایا تستی هست که خودم انجام بدم؟ با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۷ اسفند ۹۲( 5 سال پیش)
      سلام
      با انجام نمونه گیری از اطراف محل های درگیر. البته نتیجه آن قطعی نیست ولی کمک کننده است
  • تصویر کاربر ايوب پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 5 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب اقاي دكترجباري يه خسته نباشيدجانانه تقديم به شما
    براي بزرگ كردن الت تناسلي چيكاركنيم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 5 سال پیش)
      سلام بر عزیز جان
      متاسفانه کاریش نمی شود کرد و راه حل موثر و رضایت بخشی ندارد
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 5 سال پیش) مشاهده پرسش
    آیا می توان زود انزلالی را درمان کرد سن 29 سال
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 5 سال پیش)
      سلام
      درمان قطعی ندارد ولی می توان کنترل کرد
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 5 سال پیش) مشاهده پرسش
    آیا می توان به طول و عرض آلت تناسلی اضافه کرد سن 29 سال
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 5 سال پیش)
      سلام
      خیر امکانپذیر نیست
  • تصویر کاربر الهام پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 5 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید
    آقای دکتر خاطرتون باشه چند وقت پیش از مشهد اومدم مطب خدمتتون
    همونی ام که گفتم تو مشهد بعضی دکتر ا به حرف مریض توجهی ندارند.
    دکتر یادتون باشه من اولین بار که ازمایش دادم دکترم گفته بود عفونت کلیه داری و بعد در سونگرافی مختصر فولنس گزارشش شد و بعدم گفتن ای وی پی بدم که من ندادم و مجدد سونوگرافی دادم که گفت فولنسی نیست.
    بعد اومدم تهران ازمایش ادرار یوآ و یوسی و ادرار 24 ساعته دادم.
    که شما مشاهده فرمودین و گفتین چون تو کشت ادرارم چیزی مشاهده نشده دارو نمی دین.
    سوال من اینه که :
    wbc:10-12,rbc:10-15,ep:15-20
    اگر این مقادیر در آزمایش یوآ باشد مهم نیست و فقط در آزمایش یوسی مهم است؟
    دکتر شما برام قرص سیپروفلاکساسین نوشتین و گفتین هم بلافاصله بعد از خوردن داروها و هم هفت روز بعد از خوردن آن آزمایش بدم و من چون بلافاصله بعد از خوردن دارو ها پریود شدم دیگه ازمایش ندادم و فقط دارو ها رو خودم وبه خدا توکل کردم احساس کردم دچار وسواس شدم که اینقدر ازمایش میدم و ای وی پی هم ندادم.
    یادتون باشه گفتم لگنم هم درد میکنه و گاهی به پام میزنه شما گفتین از سیاتیکه، هنوز هم درد دارم خیلی خفیف انتهای کمر و باسن چپ
    دکتر تو این یه ماه فقط دوسه بار به پام زده بیشتر خود لگن هست شنیدم یکی از علائم عفونت کلیه درد لگنی یه طرفه هستش چکار کنم به نظرتون.
    و اگه از سیاتیک باشه چیکار کنم ؟
    مگه جوون ها هم به سیاتیک دچار می شند؟

    از صبوری و پاسخگویی تون متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 5 سال پیش)
      سلام
      _ اگر این مقادیر در آزمایش یوآ باشد مهم نیست و فقط در آزمایش یوسی مهم است؟
      جواب: مهم هست اما گلد استاندارد تشخیص عفونت ادراری یوسی هست. بویژه اگر فرد علائم ادراری نداشته باشد.
      _ دکتر تو این یه ماه فقط دوسه بار به پام زده بیشتر خود لگن هست شنیدم یکی از علائم عفونت کلیه درد لگنی یه طرفه هستش چکار کنم به نظرتون.
      جواب: درد برای عفونت ادراری علامت اختصاصی نیست و در خیلی از بیماری ها دیده می شود.
      _ و اگه از سیاتیک باشه چیکار کنم ؟
      جواب: به متخصص نورولوژیست مراجعه کنید
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

به اطلاع می رسانیم که سیستم پرسش و پاسخ در روزهای پنجشنبه و جمعه غیرفعال است. لطفا برای ثبت سوال، روزهای شنبه تا چهارشنبه اقدام فرمایید.

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید.

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید

آدرس مطب

آدرس مطب : تهران ، خ میرزای شیرازی , نرسیده به خ شهید بهشتی, کوچه شهدا , پلاک 22 , طبقه 4, واحد 20
کلیه حقوق مادی و معنوی برای دکتر محمد جباری محفوظ می باشد . هر گونه کپی برداری با ذکر منبع و لینک مجاز می باشد.
طراحی سایت پزشکی با همیارسیستم