لیست پرسش ها

آخرین ویرایش: ۱۳۹۷/۱۰/۱۱

جواب سونوگرافی - پرسش 20606

  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 2 سال پیش) واریکوسل
    سلام و خسته نباشید خدمت دکتر زحمتکش...دکتر من دیروز رفتم متخصص اورولوژی و ایشون بیضه ها رو معاینه کرد و گفتن که بیضه چپ بر اثر واریکوسل کوچیک شده و سونو دو طرف بیضه نوشتن...سونوگرافی انجام دادم و ..دکتر سونوگرافی میگفت بیضه چپت کوچیک نشده و واریکوسلتم خفیفه ولی متخصص اورولوژ گفت بیضه چپت کوچیک شده و واریکوسلت احتمالا شدیده بعد به دکتر سونوگرافی گفتم دکتر ..آقای دکتر فلانی(متخصص اورولوژ)گفته بیضه چپت کوچیک شده ولی شما میگی نه هر دوتا نرمالن...گفت آقا من عکس انداختم همینجوری که نمیگم نرمالن...حالا من موندم به حرف کدوم اطمینان کنم..درضمن دکتر جباری والا خودمم دست میزنم به بیضه چپ انگار کوچیک شده نمیدونم من اینجور حس میکنم یا غیر اینه...ممنون میشم اگه نظر شما رو بدونم و همچنین در مورد سونوگرافی هم که نوشتم توضیحاتی بدید چون نمیدونم چی گفته...وآزمایش اسپرمم دادم ولی حین ارضا شدن کمی استرس داشتم و به سختی ارضا شدم آیا تأثیری تو آزمایش اسپرم داره(استرس)؟؟؟و سوال آخر اینکه اگر متخصص گفت‌نیاز به عمل نداری چجوری با درد کنار بیام..آیا میتونم بهش بگم نه من میخوا عمل کنم؟؟؟؟؟
    سونوگرافی
    هردو بیضه دارای اندازه واکوی پارانشیمال نرمال هستند.ابعاد بیضه راست ۲۱×۴۳ میلی متر و ابعاد بیضه چپ ۲۰×۴۴ میلی متر است..
    .
    .
    ضایعه فضاگیر دیده نمیشود.
    .
    .
    اپیدیدیم دوطرف دارای ابعاد واکوی نرمال است.
    .
    .
    هیدروسل دیده نمیشود.
    .
    .
    در بررسی با مانور والسالوا:
    حدود ورید دیلاته با حداکثر ۲/۶ میلیمتر در سمت چپ دیده میشود در داپلر همزمان reverse flow در وریدهای فوق دیده میشود که نشانه واریکوسل در سمت چپ است.در سمت راست حداکثر دیامتر ورید ۱/۳ میلیمتر و نرمال است


    با آرزوی روزافزون برای شما دکتر بزرگوار و گل
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۱ شهریور ۹۵( 2 سال پیش)
      سلام
      سايزي كه در سونو براي بيضه ها ذكر شده است طبيعي محسوب مي شود
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۱ شهریور ۹۵( 2 سال پیش)
      سلام دوباره.دکتر ..دکتر اورولوژ گفت من بنظرم بیضه چپت کوچیک شده ولی سونوگرافی نوشته هردوتا بیضه اندازه طبیعی دارن..آزمایش اسپرمم دادم دکتر گفت نسبتا جواب خوبه.برو تا سه ماه دیگه آزمایش اسپرم بده تا موقعی ازدواج میکنی..حالا دکتر جباری ممکنه تا سه ماه دیگه که آزمایش میدم بیضه چپم کلا از بین بره؟؟چون گفت فعلا عمل نیاز نداری...سوال دوم اینکه از روی سونو که در سوال بالا واستون نوشتم ..واریکوسلم گرید چند هستش؟؟ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 2 سال پیش)
      سلام
      خير ممكن نيست. درجه واريكوسل با معاينه مشخص مي شود
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید
4.5 (90%) 2 رای

به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید.

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید

آدرس مطب

طراحی سایت پزشکی با همیارسیستم